O bratara este un decor canonic care a actionat ca un talisman, un indicator al statutului social, un semnal de actiune, un identificator al apartenentei la un anumit grup social.

In secolul XXI, o bratara aur dama sau o bratara aur barbati este o bijuterie care este purtata in egala masura atat de femei, cat si de barbati. Chiar si pentru copii exista bratari de aur si argint.

Bratarile de aur sunt accesorii universale care pot deveni un punct culminant elegant sau un accesoriu independent.

Primul lucru pe care oamenii il observa atunci cand o femeie isi intinde mana, sunt bratarile elegante care subliniaza frumusetea si statutul social al unei doamne frumoase.

Gama de bratari aur dama iti permite sa alegi optiunile simple sau cu pietre pretioase sau semipretioase.

Bratari dama potrivite pentru gustul tau

Cu bratari de aur este posibil sa te simti neobisnuit de eleganta, deoarece accesoriul poate fi asortat cu usurinta la orice stil de imbracaminte.

Pretul unei bratari de aur de dama nu poate fi mic, dar este destul de accesibil pentru cei care inteleg adevarata valoare a unor astfel de bijuterii.

Din aur cu diamante, cu pietre pretioase sau fara, diverse ca grosime si design, fara indoiala vei gasi acele bratari aur dama care se potrivesc gustului tau. O bratara de aur este o bijuterie care nu isi pierde niciodata relevanta.

Reflecta gustul si statutul unei femei, ajuta la crearea unei imagini unice si la exprimarea individualitatii ei. De asemenea este usor sa gasesti bratari argint de inalta calitate, simple, cu safire, rubine, pietre semipretioase.

Bratari aur barbati – bijuterii pretioase

Bratarile din aur pentru barbati se disting prin severitate, masivitate si masculinitate. Optiunile clasice sunt potrivite pentru barbatii cu o dispozitie restransa. Bratarile de aur pentru barbati, grele, masive, sunt potrivite pentru barbatii care respecta puterea.

Bratarile din aur pentru barbati vor spune despre calitatile lor pur masculine, manifestate in aspect si comportament. Bratara este a doua cea mai populara bijuterie in randul populatiei masculine.

Barbatii adora bratarile din aur si argint pentru ca nu este nevoie sa se straduiasca sa se imbrace si sa le combine cu alte bijuterii. Este de ajuns sa respecte cateva reguli ale stilului general, iar imaginea va fi autosuficienta.

Modelele de bratari argint si bratari aur barbati sunt bijuterii pretioase, potrivite pentru a fi purtate zi de zi si pentru ocazii festive.

Bratari argint

Cea mai inalta maiestrie, se manifesta in materialul ajurat. Bijutierul efectueaza multa munca minutioasa, taind si modeland argintul intr-o adevarata opera de arta care va servi mult timp.

Bratarile din argint sunt deosebit de durabile si exista modele si pentru femei si pentru barbati. Bratarile elegante din argint si aur sub forma de lant, multicolore, cu si fara insertii se gasesc intr-o varietate de modele atat pentru barbati, cat si pentru femei.

Bratarile din argint de latime medie sunt considerate universale. Se potrivesc majoritatii barbatilor si femeilor si sunt potrivite in majoritatea situatiilor. Bratarile din argint sunt accesorii la moda prezentate in majoritatea colectiilor si caselor de bijuterii.

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Bratari din aur si argint pentru dame si barbati – Eleganta, stil si rafinament

  1. Imi place cum autorul a adus in discutie aspecte pe care nu le-am vazut abordate pana acum. Este un articol care merita citit si distribuit.

  2. As dori sa vad mai multe exemple si studii de caz pentru a sustine afirmatiile prezentate de autor. In rest, consider ca articolul este bine scris si informativ.

  3. Mi-a placut modul in care autorul a structurat informatiile, facandu-le usor de inteles si de retinut. Este un articol bine documentat si credibil.

  4. Articolul este foarte interesant si ofera o perspectiva noua asupra subiectului abordat. Sunt de acord cu autorul in ceea ce priveste argumentele prezentate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *