Cand comportamentul unui om incepe sa se schimbe gradual, ar putea fi un semn ca nu mai prezinta niciun interes pentru tine sau relatie.

Relatiile fericite se bazeaza pe echilibru, sinceritate si comunicare pentru a functiona.

Iar acest lucru nu va fi mereu simplu. Suntem nevoiti sa depasim obstacole si ocolisuri, dar trebuie sa ramanem impreuna. Cand una dintre parti incepe sa se distanteze de partener, in ciuda eforturilor si iubirii pe care acesta le investeste in relatie, ar putea semnala o pierdere a interesului.

Poate te gandesti ca Se va intoarce sau Este doar o faza peste care va trece, dar acesta este intregul scop al articolului. Nu poti prelua responsabilitatea pentru comportamentul altcuiva si nu iti poti stagna viata cat timp isi evalueaza optiunile.

Iata 12 semne ca partenerul tau nu mai este interesat:

1. Ii prioritizeaza pe altii, dar pe tine te considera o optiune

O relatie implica petrecerea timpului impreuna si nu ar trebui sa para ca fortezi pe cineva sa faca acest lucru. Daca este mereu prea ocupat sau are alte lucruri de facut, nu te considera o prioritate in viata sa. Te considera o varianta, iar acesta este, in mod cert, un semn rau.

2. Este egoist si pare cumsecade doar cand vrea ceva de la tine

Un partener care si-a pierdut interesul va avea tendinta de a fi absent in mare parte din relatie, dar vei observa ca apare frecvent cand vrea ceva de la tine. Poate ca are nevoie sa il duci la munca saptamana asta sau poate ca este acaparat de sarcini si are nevoie sa il acoperi.

Indiferent de context, ii vei putea observa metodele manipulative de la un kilometru distanta. Cum asa? Ei bine, bunatatea falsa pe care o expune si zambetul marsav il vor da de gol imediat.

3. Comunicarea este defectuoasa si nu incearca sa o rezolve

Majoritatea oamenilor aflati in relatii fericite nu s-ar simti bine stiind ca nu sunt capabili sa comunice cu partenerii lor. Insa, cei care nu mai sunt interesati sa ramana pentru mult timp vor demonstra opusul.

Daca inceteaza sa mai sune, sa trimita mesaje, sa te intrebe cum ti-a fost ziua sau macar sa incerce sa porneasca o conversatie, probabil ca este pregatit sa treaca mai departe.

4. Daca accepta sa discute, vorbeste doar despre propria persoana

Nici un subiect nu este mai interesant pentru un om pregatit sa intrerupa relatia decat persoana sa. El reprezinta subiectul principal al discutiei pentru ca, sa fim sinceri, nu este ca si cum si-ar petrece foarte mult timp gandindu-se la tine.

5. Cand ceva merge prost, tu esti de vina
Chiar daca totul este in regula, tot pe tine cade vina. Aceasta este o tactica abuziva folosita pentru a controla, manipula o persoana si, daca simti ca asta ti se intampla si tie, pleaca.

6. Spune cuvinte urate si dureroase intentionat
Daca un individ nu mai este interesat sa continue relatia, dar este prea las pentru a recunoaste asta, va incepe sa nu iti mai arate respect. Fie ca sunteti impreuna in intimitatea propriului camin sau cu prieteni in public, va incepe sa arunce cuvinte cu intentia de a te rani. Nu-l lasa sa te afecteze – este problema lui, nu a ta, ca a devenit o fiinta urata.

7. Intr-un final, te va infrange
Poate ai o personalitate mai energica sau ai tendinta de a privi totul intr-un mod optimist. Dupa ce ai fost cu o persoana care si-a pierdut interesul, vei observa ca acele aspecte incep sa se schimbe. Iti dispare zambetul, increderea in tine se disipa incet. Prin faptul ca stai prin preajma unei persoane care nu mai simte nimic pentru tine, reuseste se stoarca toata viata din tine.

8. Te deconecteaza din viata sa
Desigur, te va plictisi cu toate lucrurile minunate pe care le are de spus despre propria persoana si cu toate lucrurile la care se descurca mai bine ca tine, dar nu te va include in viata sa. Lucrurile de care va bucurati odata impreuna nu mai sunt relevante. Merge la film cu prietenii si pe tine nu te-a invitat? Nu ar trebui sa te surprinda. Te-a eliminat din viata sa acum multa vreme.

9. Nu-i pasa de tine, iar comportamentul sau nu arata contrariul
Nu mai este niciun secret; persoana pentru care nu mai prezinti niciun interes nu se va comporta altfel, pentru ca pur si simplu nu poate. Majoritatea fiintelor umane (exceptandu-i pe psihopati si narcisisti) vor simti o forma de raspuns empatic sau compatimitor fata de o persoana suparata sau care sufera. Insa, acei oameni care te trag dupa ei fara a fi interesati de tine nu vor arata astfel de sentimente.

10. Spune cuvinte fara insemnatate
Vei recunoaste acest semn destul de devreme precum un indicator ca cineva si-a pierdut interesul. Va spune Te iubesc sau Imi cer scuze, dar cuvintele sunt goale. Nu au nicio insemnatate, iar ochii sai nu vor straluci.

11. Isi petrece timpul cu altcineva, in patul sau
Ai ghicit – vorbesc despre infidelitate. Punctul acesta nu ar trebui sa te mire, dar il voi include in lista pentru ca unora le este greu sa inteleaga realitatea. Daca persoana cu care te afli in relatie te insala sau te-a inselat de curand, nici tu, nici relatia nu mai prezentati vreun interes.

12. Te simti mai rau cand este prin preajma
Daca incepi sa plangi cand te afli in singuratate si suferi in liniste cand sunteti impreuna, este cazul sa realizezi ca ceva nu merge bine. Chiar daca cealalta persoana nu-ti va spune ca si-a pierdut interesul, ar trebui sa iti dai seama destul de usor. Cand te simti rau, atat emotional, cat si mental, din cauza modului in care te trateaza, este timpul sa depasesti momentul si sa pleci.

Nu exista nicio scuza pentru ca o persoana sa se comporte intentionat urat cu tine, in special daca sunteti intr-o relatie. Partenerul tau ar trebui sa fie exact asta – partenerul tau. Voi doi ar trebui sa treceti peste greutati impreuna si sa impartiti in aceeasi masura responsabilitatea. Comunicarea este vitala si, daca nici aia nu mai este, nu mai ai nimic.

Inteleg ca fiecare relatie este diferita si, da, unele situatii mai dificile pot (si ar trebui) rezolvate. Insa, ai incredere in propriul instinct si gandeste-te foarte bine. Iti cunosti relatia si bunastare mai bine ca nimeni altcineva. Daca relatia voastra a devenit toxica, este cazul sa-ti iei talpasita.

6 thoughts on “12 semne ca partenerul tau pur si simplu nu mai este interesat

  1. Consider ca este esential sa fim constienti de implicatiile pe care aduc noile tehnologii asupra societatii si mediului inconjurator. Articolul abordeaza aceasta tema intr-un mod echilibrat si informativ, oferind cititorilor o perspectiva cuprinzatoare asupra impactului digitalizarii.

  2. Sunt de acord cu autorul articolului ca digitalizarea este un proces inevitabil in lumea moderna si ca este important sa fim la curent cu noile tendinte pentru a putea beneficia de avantajele acestora. Este impresionant cum tehnologia poate schimba complet modul in care ne desfasuram activitatile zilnice.

  3. Articolul este foarte interesant, oferind o perspectiva detaliata asupra noilor tehnologii din domeniul digital. Mi-a placut modul in care sunt prezentate avantajele si dezavantajele acestor tehnologii, precum si exemple concrete de utilizare.

  4. Sectiunea dedicata strategiilor eficiente de marketing digital mi s-a parut extrem de utila. Sunt convins ca multe companii vor beneficia de sfaturile prezentate in acest articol pentru a-si creste vizibilitatea online si a atrage mai multi clienti.

  5. Am fost impresionat de analiza detaliata a impactului pe care il au influencerii asupra publicului tinta. Este fascinant sa descoperi cat de puternica poate fi o recomandare venita de la o persoana influenta in mediul online.

  6. Articolul este foarte interesant si ofera informatii valoroase despre tendintele actuale din domeniul digital. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat avantajele si dezavantajele utilizarii diferitelor tipuri de retele sociale pentru promovarea afacerilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *