Cum alegi cele mai bune lenjerii de pat pentru iarna

Cum alegi cele mai bune lenjerii de pat pentru iarna

Multi dintre noi nu obisnuim sa achizitionam lenjerii de pat in functie de sezonul rece sau cald, iar acest lucru nu este unul tocmai in regula. Cu totii ne-am cuibari mai bine, in serile de iarna racoroase, intr-o lenjerie de pat confectionata dintr-un bumbac mai gros sau flanel.

Mai jos iti expunem cateva dintre recomandarile noastre pentru care lenjeriile de pat trebuie alese in functie de sezon, dar si in functie de preferintele tale.

Cum alegi lenjeria de pat pentru iarna in functie de material


Cand alegi o lenjerie de pat te uiti mai intai la culoare sau la model, dar cel mai important aspect este calitatea materialului.

Vara ai nevoie de un material racoros, in care sa nu transpiri, iar iarna iti trebuie unul care sa mentina caldura. De aceea, pentru iarna ar fi cel mai bine sa cumperi lenjerii de pat din aceste materiale:
- Microfibra
- Flanel
- Bumbac Ranforce
- Bumbac satinat Jacquard

Lenjeriile din microfibra sunt moi si cea mai buna alternativa daca ai pielea sensibila, care se poate irita in contact cu lana. In plus, acest material este mult mai usor decat lana, dar la fel de moale si de calduros. Asternuturile din microfibra se pot spala fara probleme la masina si se usuca foarte repede.

...

Citeste continuarea articolului aici: Cum alegi cele mai bune lenjerii de pat pentru iarna.

Alte lucruri ce ar putea sa te intereseze